POLYIMIDE PENYELESAI
Produk-produk
Produk Panas

SolverPI-Resin 7051

SolverPI-Resin 7051

Nama produk: Polyimide Resin Item No.: SolverPI-Resin 7051 7051 SolverPI-Resin adalah damar termaju komposit matriks yang digunakan secara meluas dalam pembuatan bahan-bahan komposit berprestasi tinggi

Nama produk:Polyimide Resin

Item No.:SolverPI-Resin 7051

7051 SolverPI-Resin adalah damar termaju komposit matriks yang digunakan secara meluas dalam laminates pembuatan bahan-bahan komposit berprestasi tinggi, sesuai untuk suhu yang tinggi dan suhu tinggi tembaga berpakaian dan pembuatan lain-lain, ia dapat menggantikan Kerimid701A polyimide resin.

7051 SolverPI-damar berasaskan resin polyimide berasaskan bismaleimide sistem, dalam komposisi kimia tidak mengandungi DDM dan komponen lain, selaras dengan syarat-syarat perlindungan alam sekitar.

Ciri-ciri

lSuhu peralihan kaca yang tinggi dan kestabilan haba;

lRintangan pelarut yang baik;

lRendah pekali pengembangan terma (CTE, T-paksi);

lKekuatan peel tembaga yang tinggi;

lKestabilan Ruang simpanan.

Penggunaan produk

Bergantung kepada pengurangan kehendak kandungan pepejal, acetone dan pelarut organik lain boleh digunakan. CCL apabila disediakan dengan resin yang tulen pada kurang daripada 80keadaan yang dicairkan dengan pelarut untuk sebuah kandungan pepejal sebanyak 40 hingga 65% kegunaan. Bilakah resin epoksi brominated disediakan CCL keserasian dengan jumlah tambahan resin epoksi brominated tulen 20% atau kurang, dan menambah jumlah yang sesuai retardants api bukan organik Al (OH) 3, pada kurang daripada 80keadaan dengan pelarut yang tercair kepada pepejal yang kandungan sebanyak 40-65% boleh digunakan, penggunaan gentian memperlihatkan (gentian kaca, gentian karbon, dll) disediakan lamina Seksyen prepreg untuk kegunaan.

Utimately mencapai indeks prestasi

Suhu peralihan kaca (Tg) 250

Api retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Tembaga Kerajang mengelupas kekuatan (SPI / pada)7

Sifat-sifat mekanikal, kestabilan haba dan sifat-sifat elektrik yang setanding dengan Kerimid701A.

Indeks Kualiti

Bahagian luar

Kandungan pepejal

Masa gel (171)

Cecair likat coklat kemerahan

40-80%

200-600s

Hot Tags: SolverPI-Resin 7051, Polyimide Resin
Barangan yang berkaitan
 • Profil Syarikat
  POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik". POLYIMIDE PENYELESAI merupakan salah satu barangan perkilangan Polyimide termoplastik Thermosetting Polyimide, serbuk Polyimide, Polyimide Pallet, cecair Polyimide, profil Polyimide, zarah Polyimide, Polyimide Monomer, Polyimide buih , Polyimide Resin, Salutan Polyimide, bahan komposit Polyimide, ejen penjajaran Polyimide hablur cecair dan sebagainya. polyimide termoplastik kilang, Syarikat, perniagaan borong, beli, produk. Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan....
 • Product Category
 • Hubungi kami
  Address:Bilik 1401, Semenanjung Antarabangsa Mansion, Jiande bandar, Wilayah Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093