POLYIMIDE PENYELESAI
Products
Produk Panas
Berita & pengetahuan

Teknologi dan Pembangunan Perindustrian Polyimide

POLYIMIDE PENYELESAI | Updated: Sep 15, 2014

Polyimide teknologi dan Perindustrian Pembangunan latar belakang. Pada tahun 2007, penggunaan Amerika, Eropah, Jepun polyimide masing-masing 18000 Tan, 16000 Tan dan 7000 Tan, nilai ekonomi langsung lebih daripada $50 bilion.

Polyimide yang berbeza dalam penggunaan semua negara-negara dan Wilayah, America adalah kebanyakannya digunakan dalam plastik, kira-kira 80% daripada penggunaan; kegunaan utama Eropah enameled dawai, penggunaan mewakili 70% ~ 80%; Jepun yang kebanyakannya digunakan dalam filem dan plastik, bersama-sama menyumbang sebanyak 95% penggunaan. Dengan perkembangan penerbangan, automobil, terutamanya berterusan dan pesat pembangunan industri elektronik, satu keperluan yang mendesak bagi peminiaturan peralatan elektronik, ringan, berprestasi tinggi dan kebolehpercayaan yang tinggi. Prestasi cemerlang Polyimide sepenuhnya boleh memenuhi keperluan dalam bidang. Kuasa asing meramalkan global tahun depan polyimide permintaan akan meningkat pada kadar tahunan sebanyak kira-kira 10%, pada tahun 2013 jumlah penggunaan akan mencapai kira-kira 100000 Tan, prospek pasaran sangat besar.

Pengeluaran utama Syarikat pelbagai PI beberapa kapasiti pengeluaran dan dunia

Varieti

Syarikat penerbitan

Kapasiti pengeluaran (t / a)

Filem nipis diimide (PMDA/ODA) pyromellitic Poly Kapton (thermosetting PI)

Syarikat du Pont

2600

Syarikat DuPont Dongli

1100

Hujung lidah

Zhongyuan Tajudin

50

(PMDA/BMAP-B) acuan plastik Aurum®

Mitsui Asia Tenggara Chemical Company

500

Poli biphenyl tetracarboxylic diimide filem nipis Upilex-s

Ube Industries Ltd.

380

Mencetak Ultem® imide polyether

GE Corp

30000

Imide (TMA/MDA) acuan Plastik poliamida Torlon®

Amoco Perbadanan

2000

Poliuretana imide BT damar

Syarikat kimia gas Mitsubishi

500


 • Profil Syarikat
  POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik". POLYIMIDE PENYELESAI merupakan salah satu barangan perkilangan Polyimide termoplastik Thermosetting Polyimide, serbuk Polyimide, Polyimide Pallet, cecair Polyimide, profil Polyimide, zarah Polyimide, Polyimide Monomer, Polyimide buih , Polyimide Resin, Salutan Polyimide, bahan komposit Polyimide, ejen penjajaran Polyimide hablur cecair dan sebagainya. polyimide termoplastik kilang, Syarikat, perniagaan borong, beli, produk. Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan....
 • Product Category
 • Hubungi kami
  Address:Bilik 1401, Semenanjung Antarabangsa Mansion, Jiande bandar, Wilayah Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093