POLYIMIDE PENYELESAI
Products
Produk Panas
Berita & pengetahuan

Menonjol prestasi secara menyeluruh Polyimide bahan

POLYIMIDE PENYELESAI | Updated: Sep 15, 2014

1. polyimide merupakan salah satu spesies tertinggi setakat polimer kestabilan haba, suhu tinggi gred tahan, suhu haba penguraian sedang 500 ℃ di atas. Panas bahan dengan pekali pengembangan adalah kecil, dan logam pada tahap yang sama. Dan tidak boleh menjadi suhu amat rendah, seperti dalam-269 ℃ di embrittlement helium cecair.

2. polyimide mempunyai sifat mekanikal yang baik, sifat-sifat mekanikal yang sangat baik di produk, sejenis bahan membran yang tinggi dan kekuatan tinggi.

3. beberapa jenis polyimide rintangan kimia yang penting adalah lebih baik, lebih stabil asid, hampir tidak larut dalam pelarut organik semua. Herba bukan alkali rintangan kelainan, ini seolah-olah kelemahan prestasi menjadikan polyimide yang mempunyai banyak ciri-ciri yang berbeza daripada polimer berprestasi tinggi lain, kita boleh menggunakan herba beralkali bahan-bahan kitar semula. Selain daripada perubahan struktur bahan polyimide juga boleh agak tahan hydrolisis.

4. polyimide mempunyai rintangan tinggi sinaran, filem itu 5 × 109 rad selepas kadar pengekalan kekuatan sinaran elektron adalah 90%.

5. polyimide tanpa pengisi yang sangat bagus penebat bahan, jumlah rintangan, kekuatan pecahan, dielectric sifat-sifat baik. Sifat ini masih boleh dikekalkan pada tahap yang tinggi dalam pelbagai Julat suhu dan kekerapan.

6. polyimide adalah sejenis bahan kalis api, self-extinguishment polimer, merokok kadar rendah, indeks oksigen ia boleh mencapai lebih 30.

7. tulen polyimide bahan adalah bahan merengsa yang bukan toksik, bebas, dan boleh menahan beribu-ribu masa pensterilan suhu yang tinggi. Sesetengah bahan polyimide mempunyai sifat antibakteria dan antikulat tertentu.

8. sesetengah serat polyimide juga mempunyai fungsi pemeliharaan haba, panas dan ia boleh menjadi setanding dengan Kashmir berkualiti.


 • Profil Syarikat
  POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik". POLYIMIDE PENYELESAI merupakan salah satu barangan perkilangan Polyimide termoplastik Thermosetting Polyimide, serbuk Polyimide, Polyimide Pallet, cecair Polyimide, profil Polyimide, zarah Polyimide, Polyimide Monomer, Polyimide buih , Polyimide Resin, Salutan Polyimide, bahan komposit Polyimide, ejen penjajaran Polyimide hablur cecair dan sebagainya. polyimide termoplastik kilang, Syarikat, perniagaan borong, beli, produk. Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan....
 • Product Category
 • Hubungi kami
  Address:Bilik 1401, Semenanjung Antarabangsa Mansion, Jiande bandar, Wilayah Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093