POLYIMIDE PENYELESAI
Products
Produk Panas
Berita & pengetahuan

Ciri-ciri lain Pi (Polyimide)

POLYIMIDE PENYELESAI | Updated: Sep 15, 2014

Ketumpatan PI 1.28-1.48g/cm3, dengan meningkatkan tahap imidization, ketumpatan akan meningkat; Bilakah Kumpulan sampingan yang mengandungi dalam rantaian utama, ketumpatan akan menjadi lebih kecil. PI mempunyai kekuatan tegangan, lenturan, mampatan tinggi, sifat-sifat yang dimiliki oleh peringkat pertengahan dan tinggi, modulus tinggi, terutamanya pada tinggi modulus tinggi ialah satu ciri menonjol sifat-sifat mekanikal mekanikal.

PI pelekat tahan Rayapan telah kestabilan dimensi yang baik, yang amat menonjol.

Paling menonjol prestasi PI adalah rintangan haba yang tinggi, mempunyai suhu penguraian kaca peralihan suhu, haba prestasi tinggi, dan suhu tinggi yang berterusan. Berterusan bekerja suhu adalah 250 ℃.

PI sifat penebat elektrik yang baik, dalam pelbagai suhu dipole kerugian adalah sangat kecil. Ia mempunyai ketahanan corona paling cemerlang, atau Adakah ia disebabkan oleh dua jenis tindak balas kimia untuk menjana Corona: pengoksidaan penguraian atom oksigen aktif; pengoksidaan reaksi ozon, hydroxides adalah sangat tahan. PI milik bahan dielectric pertengahan.

PI mempunyai kestabilan yang baik untuk minyak, pelarut organik, asid cair, tetapi tidak tahan kuat pengoksidaan dengan pekat asid sulfurik dan asid nitrik mencelah, juga tidak alkali tahan jenis dan wap stim panas-lampau. Oksidatif kemusnahan berlaku dalam peranan oksida yang kuat. Alkali dan kesan wap air akan membuat cincin imide PI membuka dan berlaku patah tulang belakang, penurunan prestasi terhasil.

Disebabkan oleh sebilangan besar daripada rantaian molekul aromatik PI struktur Lingkaran yang menyerap sinaran keupayaan adalah sangat kuat, rintangan radiasi yang sangat baik, dengan itu ia boleh berdiri neutron dengan elektron, sinar 7, radiasi ultraviolet, persekitaran radiasi, penurunan prestasi adalah sangat terhad.


 • Profil Syarikat
  POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik". POLYIMIDE PENYELESAI merupakan salah satu barangan perkilangan Polyimide termoplastik Thermosetting Polyimide, serbuk Polyimide, Polyimide Pallet, cecair Polyimide, profil Polyimide, zarah Polyimide, Polyimide Monomer, Polyimide buih , Polyimide Resin, Salutan Polyimide, bahan komposit Polyimide, ejen penjajaran Polyimide hablur cecair dan sebagainya. polyimide termoplastik kilang, Syarikat, perniagaan borong, beli, produk. Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan....
 • Product Category
 • Hubungi kami
  Address:Bilik 1401, Semenanjung Antarabangsa Mansion, Jiande bandar, Wilayah Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093