POLYIMIDE PENYELESAI
Products
Produk Panas
Berita & pengetahuan

Bahan-bahan polimer yang penting Polyimide

POLYIMIDE PENYELESAI | Updated: Sep 15, 2014

Polyimide adalah sejenis bahan-bahan polimer yang penting secara meluas digunakan semua lapisan masyarakat, kerana peranannya yang penting dalam pembangunan industri oleh banyak negara sebagai sekatan terhadap eksport sumber strategik. Dalam konteks ini, JIANDE bandar PENYELESAI POLYIMIDE CO., LTD. dibina polyimide boleh pengeluaran besar-besaran, memecahkan sekatan dari negara kita di luar negara.

Polyimide suhu tinggi sehingga 700 ℃, kekuatannya sama seperti logam, paling dikenali prestasi menyeluruh kelas bahan-bahan organik polimer, bahan polimer dalam semua spire. Pada hadir, penghasilan serat, polyimide buih, plastik dan lain-lain produk telah digunakan secara meluas dalam penerbangan, aeroangkasa, Mikroelektronik, Nanoteknologi, hablur cecair, pemisahan membran, laser bidang. Industri biasanya percaya bahawa "Tiada polyimide tidak akan teknologi Mikroelektronik hari ini". Tetapi oleh kerana pelaburan R & D, panjang kitaran, masalah pengeluaran, seluruh dunia adalah Amerika Syarikat, Jepun, Rusia, Jerman dan beberapa negara-negara lain untuk menguasai teknologi yang lebih maju. Kerana kepentingan strategik, negara-negara ini telah sekatan teknikal China, sekatan eksport.

Pada tahun 2009, negara-negara Eropah dan Amerika dengan pengeluaran tahunan 30000 Tan polyimide, tetapi negara kita adalah kurang daripada 20 tan. Ia adalah dalam kes ini latar belakang polyimide semakin menjadi cerutan yang menyekat industri China, pembangunan sains dan teknologi, JIANDE bandar PENYELESAI POLYIMIDE CO., LTD. pada tahun 2010 berjaya membangunkan boleh mencapai pengeluaran besar-besaran daripada polyimide, dan terus dibangunkan untuk menghasilkan bahan molekul yang tinggi adalah lebih baik daripada polyimide polyimide kertas. Kertas ini adalah hasil daripada bahan polimer polyimide pempolimeran tambahan yang mengakibatkan polyimide berdasarkan bahan ini, rintangan haba dan kekuatan adalah lebih baik daripada polyimide, sampai dunia kebanyakan peringkat lanjutan. JIANDE bandar PENYELESAI POLYIMIDE CO., LTD. berkata Cheng Yang, gentian polyimide sebelum produk kami, produk yang diimport adalah kira-kira empat ratus ribu, 2008, 2009 atau begitu, harga, tempoh penghantaran adalah di heteronomy. Kerana satu ini, syarikat kami mempunyai tidak ada kuasa membuat tawar-menawar, produk untuk memasuki pasaran pada tahun 2010, 2011, apabila pengesahan pasaran, syarikat-syarikat asing mula menyusut, harga potong dalam setengah.

Pada masa ini, JIANDE bandar PENYELESAI POLYIMIDE Co, Ltd adalah di dunia hanya boleh didapati daripada polyimide yang disintesis untuk kapasiti pengeluaran produk siap talian perusahaan, kertas ini akan dimasukkan ke dalam pengeluaran di penghujung polyimide itu.


Sepasang: Polyimide Resin

Seterusnya: Tujuan utama PI yang

 • Profil Syarikat
  POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik". POLYIMIDE PENYELESAI merupakan salah satu barangan perkilangan Polyimide termoplastik Thermosetting Polyimide, serbuk Polyimide, Polyimide Pallet, cecair Polyimide, profil Polyimide, zarah Polyimide, Polyimide Monomer, Polyimide buih , Polyimide Resin, Salutan Polyimide, bahan komposit Polyimide, ejen penjajaran Polyimide hablur cecair dan sebagainya. polyimide termoplastik kilang, Syarikat, perniagaan borong, beli, produk. Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan....
 • Product Category
 • Hubungi kami
  Address:Bilik 1401, Semenanjung Antarabangsa Mansion, Jiande bandar, Wilayah Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093